Farm Heroes Saga

Farm Heroes Saga 2.41.14

Puzzelplezier op de boerderij

Farm Heroes Saga is een match-three game met een boerderij-thema, van de mensen achter Candy Crush Saga. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Makkelijk te spelen
  • Verslavend
  • Kleurrijke graphics
  • Veel levels

TEGEN

  • Verre van origineel
  • Lastig te spelen zonder in-app aankopen of Facebook-verbinding

Goed
7

Farm Heroes Saga is een match-three game met een boerderij-thema, van de mensen achter Candy Crush Saga.

Lol op de boerderij

Fan van het suikerzoete Candy Crush Saga, of het oudere, maar klassieke Bejeweled? Dan zal Farm Heroes Saga je ook bevallen. In dit spel match je geen snoepgoed of juwelen, maar stukken fruit of cropsies, zoals ze liefdevol worden genoemd.

Aan het begin van elke level zie je hoeveel soorten cropsies je moet verwijderen om verder te kunnen naar het volgende level. Haal je meer dan dat, dan begint de zogenaamde Hero mode, waarin je nog meer punten scoort die vervolgens veranderen in magische bonen, waarmee je allerlei bonussen kunt kopen.

Natuurlijk, zoals meestal bij deze spellen, kan je ook via een in-app aankoop meerdere zetten en power-ups aanschaffen.

Is het makkelijk te spelen?

Farm Heroes Saga is extreem makkelijk te spelen, zelfs als je nog nooit een match-three spel hebt gespeeld. Alles wordt je uitgelegd tijdens het spelen. Zelfs een kip zonder kop zou Farm Heroes Saga nog kunnen spelen.

Dat concept en bediening simpel zijn, wil niet zeggen dat Farm Heroes Saga ook een makkelijk spel is. Hoe verder je komt, hoe meer je moet oogsten in een zo kort mogelijke tijd, met steeds minder zetten. Zo kom je wel erg makkelijk in de verleiding om een in-app aankoop te doen.

Hoe ziet het eruit?

Zoals bij de meeste spellen van ontwikkelaar King, ziet Farm Heroes Saga eruit alsof het bedekt is met suiker en marsepein en daarna de kleurintensiteit nog eens even is opgevoerd. De zoete graphics worden vergezeld van een aanhoudend vrolijk muziekje dat nog uren in je hoofd blijft zitten. Kortom: het mag allemaal wel wat minder zoet.

Conclusie

Origineel is Farm Heroes Saga niet - in feite is het gewoon Candy Crush Saga, maar dan met koeien. Hou je echter wel van schattige puzzelspellen, dan kan je Farm Heroes Saga vast ook waarderen.

Farm Heroes Saga

Download

Farm Heroes Saga 2.41.14